U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Activiteiten op en om "Erve Boerkamp"

Fietsen:     Het Fietsknooppuntnetwerk (knooppunt 81) komt vlakbij "Erve Boerkamp". Mede ook voor deze fietsers is er een Rustpunt ingericht. De Achtkasteelentocht van Vorden is een aanrader maar er zijn meer prachtige kortere en langere fietsroutes in de omgeving. Er is een ruime berging voor uw fiets. Voor de kleintjes zijn er een aantal kleine fietsjes en skelters beschikbaar voor gebruik op "Erve Boerkamp" 

Wandelen:     Het Pieterpad is een van de wandelroutes die dichtbij gelegen is. Er zijn in de directeomgeving veel kleinere wandelroutes in natuurgebieden, rond kastelen of bijvoorbeeld langs het riviertje de Berkel. De historische steden Lochem, Zutphen en Deventer liggen dichtbij om er prachtige stadswandelingen te maken. Bij minder weer kan er daar cultuur worden bezocht in de vorm van musea of andere bezienswaardigeheden.  

Speelruimte:     Op de begane grond van de recreatiewoning is een ruime deel/bergruimte. In deze ruimte kunnen allerlei binnenactiviteiten worden ondernomen. Er is een tafeltennistafel, wat spelmateriaal en speelgoed beschikbaar. Bij goed weer is er buiten een speelweide en een jeu-de-boule baan. Voor de kleintjes is er een zandbak. Met de beschikbare fietsjes en skelters kan "Erve Boerkamp" met haar dieren ontdekt worden.